Consellt, for smarter salespeople

Voor werkgevers:
MENU

Zoekresultaten

ACCOUNT MANAGER Oost Vlaanderen -

Voor een klant in die in volle groei is zoeken we een enthousiaste  ACCOUNT MANAGER  (regio Oost Vlaanderen) voor hun projectteam, met goede communicatieve vaardigheden én voor een...
Referentie nr:#COD00058

Verkoper (m/v) afdeling dranken - Staden

Voor een mooie vernieuwde winkel zoeken we een verkoper (m/v) die instaat voor hun afdeling dranken. Klantvriendelijk, werkvreugde en graag in team werken zijn hun stokpaardje. 
Referentie nr:#COM00061

Vastgoedmakelaar regio Brugge - Brugge

Voor een vastgoedkantoor te Brugge zoeken we een aankoper/verkoper. Je bouwt het netwerk van het kantoor verder uit. BIV nr is geen verplichting. 
Referentie nr:#COA00008

Verkoper (m/v) bakkerij regio Staden - Staden

Voor een mooie vernieuwde winkel zoeken we een verkoper (m/v) die instaat voor de bakkerij. Klantvriendelijk, werkvreugde en graag in team werken zijn hun stokpaardje. 
Referentie nr:#COM00060

Account Manager Voedingsproducten - Benelux

Voor een toeleverancier van horeca grondstoffen zoeken wij een Account Manager regio Benelux. Je bent verantwoordelijk voor jouw eigen regio. Je onderhoudt hun bestaand distributienetwerk en bouwt...
Referentie nr:#COM00038

Vertegenwoordiger Landbouwmachines - Vlaanderen

Voor een familiaal bedrijf zoeken we een vertegenwoordiger regio Vlaanderen. Zij zijn begonnen met een nieuw merk van landbouwmachines. Daarvoor zoeken zij een sales die voor hen een dealernetwerk...
Referentie nr:#COM00039

Junior Internal Sales Projecten - Roeselare

Voor een innovatief product zoeken we een junior sales die zich thuis voelt in een groene, duurzame, extraverte en creatieve omgeving.
Referentie nr:#COM00045

Vertegenwoordiger Bouw, Industrie regio West Vlaanderen -

Voor deze vacature zoeken we een ervaren vertegenwoordiger die kennis heeft van gereedschappen, bouw, industrie. Je bent woonachtig regio West Vlaanderen. 
Referentie nr:#COM00046

Autoverkoper - Roeselare

Voor een stabiele onderneming binnen de automobiel sector zijn wij opzoek naar een showroom verkoper met een passie voor auto's. Schrikt verantwoordelijkheid en eigen inbreng jou niet...
Referentie nr:#COV00048

Toonbankverkoper Tuinbouw - Roeselare

Wij zoeken een toonbankverkoper voor een winkel die gespecialiseerd is in tuinbouw en tuinbouwmachines. Je komt in aanraking met particulieren alsook zelfstandigen. 
Referentie nr:#COD00056
Zoekcriteria
Consellt gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.